Nissan X-Trail, Mobil SUV Paling Tangguh Dan Nyaman

  • Nissan X-Trail, Mobil SUV Paling Tangguh Dan Nyaman Nanging apa yen sampeyan bisa nambah modifikasi mobil? nduweni mobil bensin apa iki kabeh wektu, kok ora nduweni mobil listrik? Apa Enginer wis rampung berkembang cara saka nunyuk menyang sistem dhuwur voltase ing Leaf kang, kanggo nambah kapasitas batere tambahan. instalasi Kit ora Cut kabel, lan mobil bisa bali menyang negara Simpenan ing sembarang wektu. Perusahaan claims ora roso sepi babar pisan Leaf kang.

    kit kasusun saka kothak gedhe ngemot 48 volt lithium-wesi-fosfat baterei, lan Konverter DC-DC kanggo langkah voltase munggah kanggo apa perlu kanggo Nissan Leaf. kothak ora njupuk munggah kamar ing area gedhe. Model 4 kilowatt-jam abot 160 lbs, ngluwihi sawetara driving by 20 miles, lan biaya $ 3.495. Model 8 kilowatt-jam abot 260 lbs, ngluwihi sawetara driving by 40 miles, lan biaya $ 5.495. Nissan X-Trail, Mobil SUV Paling Tangguh Dan Nyaman

    Model 12 kilowatt-jam abot 360 lbs, lan biaya $ 7.495. baterei Enginer kang iki dirating kanggo 2,000 siklus daya. We kudu Wigati dimangerteni menawa miles of nyopir kuotasi Enginer sawetara iku padha karo "100 miles of akeh driving" sing Nissan claims, nalika ing kasunyatan EPA sawetara certified saka Leaf punika 73 mil. Sing ngomong kita ngirim nyana extension sawetara nyata dadi kurang saka kuotasi tokoh Enginer, lan extension sawetara nyata bakal gumantung nyopir habits.Charging Pack baterei wis rampung, sing pusaté J1772 ing Leaf.

    baterei ora njaluk daya yen Leaf diisi liwat CHADEMO DC daya cepet port. Instalasi ora banget hard, nanging kudu rampung dening wong wewenang karo pribadi lan wiring. The Enginer sawetara extender kit nyebabake menyang kabel DC High Voltage, kabel AC kanggo sistem daya, sawetara kabel sinyal EV controller, lan pangisi daya DC pemancar. situs web wis seri gambar outlining langkah karo kang sampeyan bisa ngukur apa utawa ora nganti tugas iki.